Мароко и Демократична република Конго завършиха наравно - 1:1 в мач

...
Мароко и Демократична република Конго завършиха наравно - 1:1 в мач
Коментари Харесай

ДР Конго измъкна точка срещу фаворита Мароко

Мароко и Демократична република Конго завършиха наравно - 1:1 в мач от втория кръг в група " F " в шампионата за Купата на африканските народи. Ашраф Хакими даде задатък на " атласките лъвове " в 6-ата минута, а Седрик Бакамбу пропусна дузпа за  " леопардите " в 41-ата минута. Все пак ДР Конго стигна до точката, откакто Силас се разписа в 76-ата минута на мача.

Двубоят започва с настъпателни дейности от страна на Мароко, който един от любимците за трофея от КАН. Във втората минута Юсеф Ен Несири засече центриране в наказателното поле на ДР Конго, само че стражът Лионел Мпаси-Нзау отрази.

След центриране от корнер в 6-ата минута от страна Хаким Зиеш, Ашраф Хакими засече в наказателното поле на " леопардите ", с цел да прати топката в мрежата и да изведе своя отбор напред в резултата.

ДР Конго получи правото да извърши дузпа в 41-ата минута на срещата след меле в наказателното поле на Мароко. Главният съдия Питър Ваверу бе привикан да преразгледа обстановка от ВАР и уточни бялата точка. Седрик Бакамбу заложи топката и стреля, само че ударът му бе право в десния непряк дирек.

" Леопардите " съумяха да изравнят в 76-ата минута, когато Мешак Елиа изведе Силас зад тила на защитата на Мароко, а асът на Щутгарт осъществя, с цел да избави точката за своя отбор.

ДР Конго бе на път да се поздрави и с триумфа в първата минута на добавеното време на срещата, когато Фистон Майеле излезе очи в очи с Ясин Боно, само че стражът на Мароко направи фантастично избавяне.

Мароко остава водач в групата с актив от 4 точки, до момента в който ДР Конго е втори с 2 пункта. В група " F " са още тимовете на Замбия и Танзания.
 Мароко с мощен старт в шампионата за Купата на африканските народи
Мароко с мощен старт в шампионата за Купата на африканските народи

“Атласките лъвове " с безпроблемна победа над Танзания
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР